söndag 21 april 2013

När dop blir...




... BRÖLLOP! 

Bröderna bus döptes igår, men kanske ännu lite häftigare var ändå det faktum att när dopgudstjänsten var slut, så sa prästen att vi skulle fortsätta med en till. Fan, ska det vara en vanlig gudstjänst nu när vi suttit igenom dopet, tänkte jag. Så försvann min mamma & kom tillbaka med en brudbukett. Som hon gav till min storasyster. Ja, jag fattade ju då inte att det var en brudbukett först. Vad gullig mamma är som köpt blommor till Sara såhär på dopdagen, tyckte jag mest. Well, sen såg jag hur en efter en i kyrkan bröt ihop lite smått, och insåg att HELVETE VAD TRÖG JAG ÄR. Ungefär samtidigt som jag tänkte det så dundrade bröllopsmusik igång och halva kyrkan fick torka sina tårar. 

Nu är storasyster fru och hennes man är min svåger på riktigt, såhär efter 12 år. Så himla jävla fint, härligt och alldeles, alldeles underbart. 

3 kommentarer:

  1. Haha! "Fan, ska det vara en vanlig gudstjänst nu när vi suttit igenom dopet" - Matilda, censurera språket i kyrkan! :)

    Men det låter som om det hela var väldigt fint & vilken fantastisk överraskning för alla!

    SvaraRadera
  2. Hehe. Låter som en bra dag :-) Vi hade verkligen den där vanliga gudstjänsten. Fast innan. Så mot slutet av dopgudstjänsten tyckte den döpta att det fick vara nog... och var skitarg för att jag inte lät henne få jesusfiguren vid altaret... ;-)

    SvaraRadera